Står du lige og overvejer hvad du til have som tilbehør til kødet i aften? Hvad med disse fyldte portobello svampe med tomatsalsa og urtecreme – Hurtige at lave, fulde af smag og passer til det meste 🙂

Portobellosvampe med urtecreme og tomatsalat med pinjekerner
Portobellosvampe med urtecreme og tomatsalat med pinjekerner

Fyldte portobellosvampe med urtecreme og tomatsalat med pinjekerner

Ingredisenser:

  • 4 stk portobello svampe
  • 1/4 lille rødløg
  • 10 cherrytomater
  • ½ mozzarella
  • 10 g pinjekerner
  • Skal fra 1/4 Citron

Urtecreme:

  • 10 g Persille
  • 10 g Basilikum
  • 5 g Purløg
  • 5 g Karse
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk røget paprika
  • et nip citronpeber
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • ½ dl Rapsolie

Fremgangsmåde:

Ovnen stilles på grill på 200 grader. Pinjekerne fordeles på en bradepande og ristes til de er gulne. Svampene rengøres og stokken fjernes, så der er plads til fyld. Alle ingredienser til urtecremen blendes sammen. Svampene smøres med et godt lag urtecreme. Cherrytomater skræres i halve, rødløg skæres i små tern og ostenen rives fra hinanden i små stykker. Cherrytomat, rødløg, mozzarella, pinjekerner og citronskal vendes sammen og fyldes i svampene. Svampene skal have cirka 6 minutter i ovnen, eller til osten er let gylden.

Har ens ovn ikke grill funktion kan varmluft alternativt anvendes. Om sommeren kan svampene også laves på grillen.

Følg med på Bloglovin!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *