0101a286415db2d9839cecdf56e16b3906f3ae6ce7

Personen bag bloggen – www.BirgitteVang.dk

Jeg hedder Birgitte Vang Hansen. Jeg er typen, der lever for at spise – og ikke spiser for at leve. Jeg elsker mad! Jeg elsker savle mig igennem madmagasiner og kogebøger, se diverse madprogrammer i tv, gå på caféer og restauranter, tale om mad og mest af alt lave og spise mad! Jeg elsker at være kreativ, jeg elsker at eksperimentere og enhver udfordring ser jeg som en oplevelse og læringsproces.

Jeg er 24 år og bor i Århus sammen med min dejlige kæreste gennem 6 år, som er har været ansat ved forsvaret gennem de sidste 6 år og som nyligt blev uddannet fitnessinstruktør og personligtræner.

Jeg blev i start 2014 uddannet ernæringsassistent belønnet med guldmedalje, og er i skrivende stund i gang i gang med en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed på VIA i Århus. Hvad det hele skal ende med må tiden vise. Jeg er en person som elsker at der er fart over feltet og jeg som ofte rigtig mange bolde i luften på samme tid.

Jeg er meget socialt anlagt og elsker at bruge tid med mine venner, hvoraf mange heldigvis også deler samme madglæde som jeg selv. Derudover bruger jeg rigtig meget til på træning, specielt styrketræning er jeg begyndt at holde rigtig meget af, og så bruger jeg også meget tid på en masse andre kreative projekter som ikke nødvendigvis indebærer mad.

Med bloggen håber jeg at kunne inspirere andre til selv at gå i køkkenet, afprøve opskrifter og eksperimentere selv. Alt i alt, ville jeg blive glad, hvis jeg kunne give bare en snert at den madglæde som jeg selv mærker hver dag videre til jer som kigger med.

Tak fordi du læser med! 🙂

4 Comments on Personen bag bloggen

  1. Sikke en skøn side du har fået lavet smukke!
    Glæder mig til at følge dine madoplevelser, omend at det bliver på din blog og ikke in real life 😉

    Knus Charlotte

    • Ih, tusind tak skal du have smukkeste Charlotte! Det glæder mig meget at du har lyst til at følge med her på bloggen. Jeg håber du har det helt fantastisk i det Vestjyske og jeg håber at vi eventuelt kan finde en dag og mødes til en kop ‘et eller andet’ i løbet af sommeren! 😉 Det kunne være super hyggeligt! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *