
Er du ligeså tosset med krydderurter som jeg er, så prøv denne vitaminbombe af en juice bestående af æble, bladselleri og en masse frisk persille.
Opskrift på persille juicen
Ingredienser:
- 100 g frisk persille (Jeg anvendte bredbladet, da jeg synes den er mere balanceret og mild i smagen end kruspersille.
- 2 stængler bladselleri
- ½ citron
- 3 grønne æbler
Fremgangsmåde:
Rengør frugt, grønt og urter, samt fjern skallen og den hvide hinde fra citronen. Smid det hele en tur i juiceren. Bør nydes iskold 🙂
Jeg brugte en slowjuicer. Det er ikke alle juicemaskiner, som er gode nok til at kunne udnytte persillen ordenligt. så alternativt kan man juice æble og bladselleri, og så blende saften fra dette med persillen. Herved opnår man en lidt tykkere konsistens. Ønsker man ikke dette kan man sigte juicen gennem et viskestykke eller en tæt sigte.